Безплатна доставка за всички поръчки до 1-ви октомври !

За нас

Панацея ЕООД е лидер в област Търговище сред търговците на фармацевтични продукти. Фирмата има обекти на възлови места в Търговище, а отскоро – и във Варна, като в тях се предлагат всички фармацевтични, билкови, хомеопатични, медико-хигиенни, медико-козметични и хранителни добавки разрешени за употреба в България. Във всички обекти работят над 40 служители – мениджърски персонал, магистър- и помощник- фармацевти, козметични консултанти, технически сътрудници и допълнителен – помощен персонал.

 

Мисията на фирмата е лаконично отразена и в името й, но също и в логото – „Лек за всичко и всеки“. Или казано по друг начин - професионално, с всеобхватна гама от продукти и умения, коректно и с нарастващо клиентско доверие, удовлетвореност и на служителите - да се задоволяват обществените нужди сега, но и с поглед към бъдещето.

 

Във връзка с това и новите ежедневни предизвикателства, Визията е: още по- голям пазарен дял на база на стриктно спазване на ценностите, които се изповядват във фирмата, в тази силно конкурентна за този бранш външна среда. Ценностите на фирмата, залегнали в мисията и визията, са заложени проспективно. Това предполага дългосрочна стратегия за развитие и съобразно на това - цели.

 

Настоящият сайт се стопанисва от търговеца - юридическо лице:

ПАНАЦЕЯ ЕООД, 

седалище и адрес на управление гр. Търговище, бул. Сюрен 1, 

ЕИН BG125547761, e-mail: info@panaceya.bg; apteki_panaceya@abv.bg, 

тел. +359887101305,

 

Аптека Панацея, с адрес: гр. Търговище, пл. Възраждане, ул.Цар Симеон I, ет.1,

с Разрешение за търговия на дребно No 2760-3/17.03.2021 г.,

и ръководител - магистър-фармацевт Ш. Заралиева.