Безплатна доставка за всички поръчки до 1-ви октомври !

Медицинска техника

В онлайн аптека Панацея се предлага широк асортимент от медицинска техника и консумативи за вашето здраве и благополучие.

В продуктовият каталог ще откриете висококачествени аспиратори за нос, които са предназначени за ефективно и безопасно премахване на нежелани секрети от носните пътища. За лекуване на различни дихателни проблеми, предлагаме инхалатори, които доставят лекарствени вещества директно в дихателната система за бързо облекчение.

За наблюдение на вашето здравословно състояние, предлагаме надеждни термометри, които ви помагат да следите температурата на тялото. Сред нашите избрани марки се открива и Microlife, който предлага висококачествени медицински устройства.

Ако трябва да следите кръвното си налягане, разполагаме със специализирани апарати, които осигуряват точни и надеждни резултати. За контрол на кръвната захар и диабет, предлагаме апарати за кръвна захар, които ви помагат да следите и управлявате нивата на глюкозата в организма.

В допълнение, предлагаме разнообразие от консумативи, включително пулсоксиметри, които ви позволяват да мониторирате нивото на кислорода в кръвта и пулса си. Така можете да поддържате добро здраве и да предотвратите потенциални здравословни проблеми.