Безплатна доставка за всички поръчки до 1-ви октомври !

За рекламодатели

 

Рекламен формат

Описание

Макет

Цена на месец

Top Banners

Най-ефективен формат, който заема цялата начална страница и задължително се забелязва от всеки посетител. Рекламен инстумент за флаш-реклама и популяризиране на кампании, продукти и марки.

200лв

Horizontal Megaboard

Изключително атрактивен формат, който е видим на всички страници. Рекламно присъствие, подходяща за налагане на нови продукти и марки, популяризиране на различни кампании, на продукти и серии в областта на здравето и красотата.

150лв

Horizontal Board

Ефективна форма на рекламно присъствие, подходяща за продуктови промоции, както и за налагане на нови продукти и услуги. Форматът е много ефикасен, тъй като банерът е директно пред очите на потребителите на сайта.

100лв

Sidebar MegaBoard

Атрактивен формат, който е видим на всички страници. Рекламно присъствие, подходящо за налагане на нови продукти и марки, популяризиране на различни кампании, на продукти и серии.

70лв

Sidebar Board

Стандартна форма на рекламно присъствие, подходяща за имиджови кампании, лансиране на промоции, популяризиране на нови продукти и услуги. Форматът е ефективен, без да се натрапва агресивно на потребителите на сайта.

50лв

PR статия

Платената публикация спомага за изграждане и подобряване на обществения имидж на рекламодателя, чрез еднократно ПР послание или серия от статии. Ефикасността на рекламния способ се базира на правилно подбрани послания, премерена комуникация с потребителите и иновативни подходи към всяка целева група от аудиторията. Можете да изберете между платена публикация, изпратена от Вас, и статия на тема от сферата на Вашата фирма или продукт, написана от нас, в която се включва информация за марка или продукт. В статията може да се включи линк към Вашия уебсайт или страница с Ваши продукти и услуги в уеб сайта на аптеки Панацея.

 

30лв

In-text adds

Рекламен формат, при който продуктът или фирмата присъства в съдържанието на статия с конкретни думи, характерни за рекламирания продукт или услуга. Избраните думи или части от думи са подчертани и са в различен цвят, така че потребителят да ги забележи. Чрез движение с компютърната мишка над подчертаната дума, стандартният, видео или флаш банер се визуализира, с размери 240 х 200 px. Форматът е подходящ за нискобюджетни рекламни кампании.

 

20лв

 

Цените са без включен ДДС

Изработка на рекламния банер + 10% от стойността на банера