Безплатна доставка за всички поръчки до 1-ви октомври !

Как да пазарувам

1. Намерете подходящ продукт 
Разгледайте какво предлагаме, като можете да използвате полето за бързо търсене в горната дясна част на сайта или да отворите меню Онлайн аптека, където са подредени – козметика – сортирана по марки, хранителни добавки – сортирани по марки и производители на лекарства. Освен тях има и меню - категории - където по-лесно бихте могли да се ориентирате при търсене.
 
2. Запознайте се с описанието на продукта 
www.panaceya.bg е сайт със специализирана насоченост, продажба на хранителни добавки, козметика и лекарства без рецепта през интернет мрежата. Офертите съдържат основна и пълна информация, снимки на съответният продукт, реална пазарна цена, специална промоционална цена (ако има такава). Всички цени посочени в този сайт са крайни и включват ДДС, освен ако не е посочено друго. Цената във всяка оферта се отнася за една опаковка от стоката и не включва цена за доставка. Цените за доставка се определят от избора на потребителя в течение на процедурата за плащане и също включват ДДС. Поръчката на избраните продукти става чрез натискане на бутона Поръчай на страницата с неговата оферта. Количеството на продуктите се посочва от Вас в поле количество, което има стойност 1 по подразбиране. След натискане на бутона за добавяне, продукта се добавя в потребителската количка и стойността му се прибавя към общата стойност на поръчката.


За да видите изброени продуктите, които сте добавили към Вашата потребителска кошница, може да натиснете линка Виж количката. На страница Виж количката можете да промените бройката на всеки избран продукт, като коригирате цифрата в полето Количество, да отстраните напълно даден продукт, чрез избор на поле-отметка в колоната Изтрий и натискане на бутон Промени количката.


Преди да продължите към следващата стъпка, трябва да се запознаете и да сте съгласни с Правата и задълженията  на www.panaceya.bg (в Договор с клиента).


3. Вижте коментарите 
Едно от предимствата на онлайн магазините е лесно достъпни коментари на други потребители, ползвали продукта, който вие искате да закупите. Защото мнението на протебителите е много важно. Ако още няма мнения за желания от вас продукт - винаги можете да направите запитване.
 
4. Плащане при покупка
След завършване на избора и добавянето на продукти, Вие може да преминете към плащането, чрез натискане на бутон “Към касата”, който се намира в дясната част на количката. Тук въвеждате и Кода за отстъпка, ако разполагате с карта за отстъпка.При следващата стъпка трябва да въведете адреса за доставката и инструкции за поръчката, ако имате такива, както и данни за фактура, ако ви е необходима. Ако искате да запазите този адрес и за бъдещи покупки, отбележете полето Запомни адреса. Следва преглед на данните за адрес за доставка и текущата стойност на поръчката и избора на начин на плащане. Възможните начини на плащане са:

 
А/ Директно плащане с кредитни карти
Заплащането на стойността на поръчката и разходите по доставката, става чрез директно плащане с кредитна карта Visa или Master Card. При избиране на този начин на плащане клиентът се препраща в системата на БОРИКА, където директно въвежда данните на кредитната си карта, без да има нужда да я регистрира.


Б/ Банков превод
Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от
клиента или от трето лице, представител на клиента, става предварително по
банков път на сметка:

 

Фирма: ПАНАЦЕЯ ЕООД
Банка: Юробанк България ЕАД
Клон: Търговище
SWIFT: BPBIBGSF
IBAN в лева: BG73BPBI79431075409302
BIC в лева: BPBIBGSF

 

В/ Наложен платеж
Заплащането на стойността на поръчката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице оторизирано от негово име, при положение, че той потвърди получаването на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаните медикаменти от името на поръчителя, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.


5.Получаване на поръчаните продукти  
Поръчаните продукти се доставят на посочения от клиента адрес. Приемането става от клиента или трето лице представляващо клиента, което трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването на поръчаните продукти и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Поръчката на клиента се доставя в срок от три дни за България и на цени, както следва:

А/ Пратки за територията на град Търговище:

Доставката до врата на клиент на територията на град Търговище е на стойност 3.00 лева и се извършва от служител на Аптеки Панацея при предварително уговорен час и адрес. Ако поръчката Ви е на стойност над 50 лева, доставката е безплатна.

 

Б/ Пратки за територията на България:

Всички поръчки се обработват до 48 работни часа и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Над 100лв

До 10кг

БЕЗПЛАТНА

Над 200лв

До 20кг

БЕЗПЛАТНА

 

Econt

 

До адрес

До офис на Econt

до 1кг

6.53 лв.

5.18 лв.

над 1кг до 2кг

8.07 лв.

5.70 лв.

над 2кг до 5кг

10.25 лв.

6.21 лв.

над 5кг до 10кг

15.22 лв.

9.93 лв.

над 10кг до 15кг

20.49 лв.

11.18 лв.

над 15кг до 20кг

23.91 лв.

13.66 лв.

 

 

Онлайн аптека Panaceya.bg използва куриерски фирми Econt.
Поръчките до офис на Econt трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи, при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Panaceya.bg за забавянето чрез обаждане по телефона, съобщение или имейл. Panaceya.bg не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Работно време на онлайн аптека Panaceya.bg:
Делнични дни (с изключение на национални празници): 09:00-17:00 часа
За връзка с нас:
• Използвайте формата за контакт на настоящия сайт, тук.
• Email – info@panaceya.bg
• Телефон: 0887101305

Panaceya.bg частично субсидира всички доставки.

 

В/ Доставката се извършва стандартно в срок до 3 работни дни, ежедневно от 9 до 18 часа, събота от 9 до 13 часа.

В случай, че населеното място е по- малко или отдалечено, се обслужва съобразно графика на куриерската фирма за разнос. Ако клиентът желае фиксиран час за доставка или опция „Приоритет”, като  стойността на услугата се заплаща допълнително, без значение за чия сметка е доставката. Ако клиентът поиска опция „Преглед и тест“, при отказ, се задължава да заплати таксата за доставка и в двете посоки. Ако в срок до 5 работни дни пратката не бъде потърсена, тя се връща обратно към подател. В този случай при последваща поръчка от страна на клиента, непотърсил пратката, от него ще се изиска предварително заплащане на покупката.

 

Г/ Пратки за чужбина:
Доставката се извършва с Български пощи и е с фиксирана стойност, указана в ценоразписа им. Срокът на доставка е между 10 и 30 работни дни, считано от датата на постъпване на плащането по дадената заявка. Срокът за доставка може да се удължи в случаите, когато пътува за по-далечна дестинация или бъде задържана по някаква причина на митница. Стойността на продуктите в поръчката и цената на доставката се заплащат предварително. Поръчки, пътуващи извън границата на България, не се изпълняват с наложен платеж!

В случай, че пратката не е получена в указания срок, потребителят се задължава да уведоми Аптеки Панацея.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не са осигурени условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и www.panaceya.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В случаите, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка. 
 
6. Регистрация 
С цел идентификация на потребителя при плащането е необходима регистрация на сайта, която му гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване. Клиентът е длъжен да посочи точни и коректни данни за доставка:
Име - Собствено име
Фамилия - Фамилно име
Област - избира се областта, в която попада населеното му място
Град - съответното населено място
Пощенски код
Адрес - точен адрес за доставка
Телефон за връзка - телефон за контакт с Вас
E-mail – необходим за влизане в системата при следващи покупки и за потвърждение на направената регистрация.


Ние се задължаваме да пазим вашите данни в тайна и да не ги разпространяваме на трети лица. Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и доставка няма да бъде осъществена. След създаване на поръчката от страна на клиента, при начини на плащане чрез “наложен платеж” и ”банков превод” се извършва проверка на посочения телефон за валидността й. Регистрирането на нов Потребител става от формата за регистрация достъпна от заглавната страница или в процеса на поръчка на стока. Клиентът попълва задължително обозначените полета - те дават необходимата информация за изпълнението на поръчката му. По желание се попълват и останалите, незадължителни полета.


Приятно пазаруване!