Безплатна доставка за всички поръчки до 1-ви октомври !

Цени и условия на доставка

1.Пратки за територията на град Търговище:

Доставката до врата на клиент на територията на град Търговище е на стойност 3.00 лева и се извършва от служител на Аптеки Панацея при предварително уговорен час и адрес. Ако поръчката Ви е на стойност над 50 лева, доставката е безплатна.

 

2.Пратки за територията на България:

Всички поръчки се обработват до 48 работни часа и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Над 100лв

До 10кг

БЕЗПЛАТНА

Над 200лв

До 20кг

БЕЗПЛАТНА

 

Econt

 

До адрес

До офис на Econt

до 1кг

6.53 лв.

5.18 лв.

над 1кг до 2кг

8.07 лв.

5.70 лв.

над 2кг до 5кг

10.25 лв.

6.21 лв.

над 5кг до 10кг

15.22 лв.

9.93 лв.

над 10кг до 15кг

20.49 лв.

11.18 лв.

над 15кг до 20кг

23.91 лв.

13.66 лв.

 

 

 

 

Онлайн аптека Panaceya.bg използва куриерски фирми Econt.
Поръчките до офис на Econt трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи, при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Panaceya.bg за забавянето чрез обаждане по телефона, съобщение или имейл. Panaceya.bg не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Работно време на онлайн аптека Panaceya.bg:
Делнични дни (с изключение на национални празници): 0
9:00-17:00 часа
За връзка с нас:
• Използвайте формата за контакт
на настоящия сайт, тук.
• Email – 
info@panaceya.bg
• Телефон: 0887101305

Panaceya.bg частично субсидира всички доставки.

3. Доставката се извършва стандартно в срок до 3 работни дни, ежедневно от 9 до 18 часа, събота от 9 до 13 часа.

В случай, че населеното място е по- малко или отдалечено, се обслужва съобразно графика на куриерската фирма за разнос. Ако клиентът желае фиксиран час за доставка или опция „Приоритет”, като  стойността на услугата се заплаща допълнително, без значение за чия сметка е доставката. Ако клиентът поиска опция „Преглед и тест“, при отказ, се задължава да заплати таксата за доставка и в двете посоки. Ако в срок до 5 работни дни пратката не бъде потърсена, тя се връща обратно към подател. В този случай при последваща поръчка от страна на клиента, непотърсил пратката, от него ще се изиска предварително заплащане на покупката.

 

4.Пратки за чужбина:
Доставката се извършва с Български пощи и е с фиксирана стойност, указана в ценоразписа им. Срокът на доставка е между 10 и 30 работни дни, считано от датата на постъпване на плащането по дадената заявка. Срокът за доставка може да се удължи в случаите, когато пътува за по-далечна дестинация или бъде задържана по някаква причина на митница. Стойността на продуктите в поръчката и цената на доставката се заплащат предварително. Поръчки, пътуващи извън границата на България, не се изпълняват с наложен платеж!

В случай, че пратката не е получена в указания срок, потребителят се задължава да уведоми Аптеки Панацея.

5.Връщане на продукт и възстановяване на сумата по тази покупка

ПОТРЕБИТЕЛЯТ си запазва правото да върне продукта в срок от 14 дни, при условие, че продуктът не може да бъде приет от него и е запазена цялостта на опаковката.

АПТЕКИ ПАНАЦЕЯ не признава рекламации на продукти, чиито цялост, търговски вид и състав са били увредени под каквато и да е форма. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право при получаване на своята пратка, да изиска от АПТЕКИ ПАНАЦЕЯ преглед на съдържанието, като при съответен отказ от негова страна, се задължава да заплати разноските по транспорта и в двете посоки. Рекламация за увредена пратка, се прави в присъствието на куриер, за да бъде съставен двустранен протокол за установяване на щетите. АПТЕКИ ПАНАЦЕЯ се уведомява, за да предприеме мерки по възстановяване на увредения продукт за ПОТРЕБИТЕЛЯ или на стойността му.

АПТЕКИ ПАНАЦЕЯ гарантира, че стойността на продукта ще се върне на клиента в същия размер и по същия начин, по който е била получена (с куриер, по банков път или с транзакция, предварително уговорена и одобрена от клиента след комуникация с него).

 

  Наложен платеж

 

  Дебитна карта Maestro

 

  Кредитна карта VISA

 

  Кредитна карта VISA Electron

 

  Кредитна карта MasterCard

 

  Кредитна карта MasterCard Electronical

 

  Банков превод