Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

CURAPROX ПАСТА ЗА ЗЪБИ - ДИНЯ 60МЛ

CURAPROX ПАСТА ЗА ЗЪБИ - ДИНЯ 60МЛ

Тегло: 60.00 гр.

Вижте още продукти от: CURAPROX

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 68757


 

Детска паста за зъби (от шест и повече години) с вкус на диня и съдържание на флуор 1450 ppm. Гарантирано само здравословни съставки – без SLS, триклозан или микропластмаса.

Вкусна диня: тази паста за зъби има вкус на забавен ден до басейна. Но има много повече от това. Флуоридът в пастата за зъби осигурява на млечните зъби надеждна, трайна защита срещу киселинни храни и кариес. Със съдържание на флуорид от 1450 ppm, тази паста за зъби е подходяща за малко по-големи деца (от шест и повече години).

Дори и най-готините деца бързо ще се включат с вкуса на здравите зъби: тази паста за зъби защитава и укрепва зъбите и венците и гарантирано ще постави здрава усмивка на лицето на вашите малки благодарение на сладкия си плодов вкус. Чао, плака и бактерии, здравейте здрави зъби и венци – и всичко, което отнема само няколко минути.

Тази паста за зъби не съдържа вредни съставки като SLS, триклозан или микропластмаса. За повечето пасти за зъби списъкът със съставки е пълен със странни думи. Не този. Какво има в него? Само хубави неща. Флуор например, който укрепва зъбите. Този има съдържание от 1450 ppm, което го прави идеален за деца на възраст от шест години и повече. Ензимите са друга съставка. Те поддържат естествената защитна роля на слюнката, така че тя да може да работи върху реминерализирането на емайла на зъбите. Съдържа и сорбитол, който предотвратява изсъхването на пастата за зъби. След това има малко ксилитол (известен още като брезова захар), който предпазва от бактерии и също така укрепва зъбите. Надяваме се, че децата ви се радват да мият зъбите си с това плодово удоволствие!

Мийте зъбите си 2 пъти на ден - изплюйте пастата за зъби след измиване и не поглъщайте. Деца на 6 години и по-малки: използвайте количество с размер на грахово зърно за четкане под наблюдение, за да сведете до минимум поглъщането. При прием на флуорид от други източници се консултирайте със зъболекар или лекар.

 

За информация и поръчки: