Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ГИНЕКСИД ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 10

ГИНЕКСИД ВАГИНАЛНИ ОВУЛИ * 10

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: НАТУРФАРМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 44083


ГИНЕКСИД вагинални овули * 10 НАТУРФАРМА

СЪСТАВ:

Полусинтетични глицериди, маслен екстракт от Хамамелис, маслен екстракт от Лайка, витамин Е ацетат, хлорхексидин диглюконат.

КАК СЕ ПРЕДЛАГА ПРОДУКТА?

ГИНЕКСИД® се предлага под формата на овули за вагинално приложение. Опаковката съдържа 10 вагиналн овули от 2 гр 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОДУКТА И КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ?

Женската репродуктивна система е орган изложен на вътрешни и външни контакти и поради това може да бъде изложен на възможни бактериални атаки. Естествената защита на вагината представлява бактериалната микрофлора, която е съставена от 90% лактобацили Балансът, на който бактериалната флора на вагината е изграден, може да се променя (вследствие на физически и емоционален стрес, сексуална активност, контрацептиви лечения, др.) и така вулвовагиналният тракт може да бъде засегнат от патогенни бактерии, които да причиня дразнения и инфекции.

ПОКАЗАНИЯ:

ГИНЕКСИД - вагинални овули са предназначени за интимна хигиена на жената поради своето успокояващо, защитно и балансиращо действие. Комбинацията от съставки (натурален произход помага за предпазването и/или намаляването на тежестта на възпалителните процеси.

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРОДУКТА?

Не използвайте в случай на индивидуална свръхчувствителност към един от компонентите на продукта.

Бременност и кърмене
Безопасността при употребата на вагиналните овули  ГИНЕКСИД  по време на бременност и кърмене не е демонстрирана. При такива обстоятелства се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар.
Ефекти върху способността за шофиране и работа с апаратура или машини Не са необходими специални предпазни мерки.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ С ДРУГИ ПРОДУКТИ

Не са известни взаимодействия с други продукти и затова се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар преди да използвате вагиналните овули ГИНЕКСИД® заедно с други медицински изделия или лекарства за вагинална употреба.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА ПРОДУКТА?

Извадете овулата като издърпате двата предварително срязани края на блистера и я поставете дълбоко във вагината. Добра хигиенна практика е да измиете ръцете си преди и след употреба на медицинското изделие.
 
КОГА И КОЛКО ДЪЛГО ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРОДУКТА?

Поставяйте по една овула вечер или както е предписано. Продължителността на приложение зависи от развитието на симптомите; ако е необходимо вагиналните овули ГИНЕКСИД® могат да се използват за дълги периоди от време.

НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ

Използването на продукти за локално приложение, особено за по-дълги периоди от време, може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, прекратете лечението и се консултирайте с лекар, за да Ви назначи подходяща терапия. Ако се появят нежелани ефекти, описани и не описани в тази листовка, информирайте за това Вашия лекар или фармацевт.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Съхранявайте продукта на недостъпни за деца места.

Избягвайте контакт с очите.

Не поглъщайте.

СРОК НА ГОДНОСТ, СЪХРАНЕНИЕ И УНИЩОЖАВАНЕ

Датата на изтичане на срока на годност е отбелязана върху опаковката и важи за продукта при неотворена и правилно съхранявана опаковка. Не използвайте продукта след изтичане на срока на годност или ако опаковката е отворена или повредена. Съхранявайте медицинското изделие в плътно затворена опаковка, далеч от светлина и топлина, за предпочитане при температури между 4 °С и 25° С, Медицинските изделия не трябва да се изхвърлят в канала или боклука. Консултирайте се с вашия фармацевт как да изхвърлите вече употребеното медицинско изделие Това ще спомогне за опазване на околната среда.

Производител: Farma-Derma, Италия

Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД

 

За информация и поръчки: