Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ХИАЛУРОН ФИЛЪР ВИТАМИН С БУСТЕР * 8 МЛ

ЕУСЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР ВИТАМИН С БУСТЕР 8МЛ

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: EUCERIN

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 64570


ЕУЦЕРИН ХИАЛУРОН ФИЛЪР ВИТАМИН C 8 мл

Иновация: 10% чист Витамин С.

Замърсяването, слънцето, пушенето и редица други аспекти от начина ни на живот са причина за образуване на свободни радикали. Това създава оксидативен стрес за кожата, ускорява преждевременното й стареене и я лишава от блясък. Eucerin Hyaluron-Filler Витамин С е разработен специално за заличаване на първите признаци на стареене и неутрализиране на свободните радикали. Съдържа 10% чист активен Витамин C. Укрепва кожата, придава й по-гладък, сияен и свеж вид и запълва бръчките.

Активни съставки:

Витамин C - мощен антиоксидант. Засилва естествената защитна система на кожата и "унищожава" свободните радикали. Играе важна роля за синтеза на колаген в дермалните клетки. Забавя появата на признаци на стареене и поддържа структурата на кожата.
Хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло - ефективна овлажняваща съставка. Помага за запълване на бръчките в епидермалните слоеве на кожата.
Ликохалкон А - друг доказал свойствата си антиоксидант. Заедно с Витамин C неутрализира свободните радикали, причинени от високоенергийната видима (HEVIS) светлина и UV лъчите.
Продуктът е подходящ за всички типове кожа. В дерматологични и клинични проучвания е доказано, че укрепва и запълва бръчките. Кожата става по-свежа, по-сияйна и по-гладка след само 7 дневна употреба, а с течение на времето резултатите осезаемо се подобряват.

Състав: 10% чист Витамин C, Късо-верижна Хиалуронова киселина и Ликохалон A .

Начин на употреба:
Активирайте преди първата употреба. Натиснете и разклатете. Така ще смесите съдържащия се във флакона Витамин C на прах със серума с Ликохалкон А и Хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло. Нанасяйте сутрин или вечер преди хидратиращия продукт или го смесете с него. Избягвайте контакт с очите. Може да се появи леко парене. Преустановете употребата, ако дискомфортът и паренето продължават. Аскорбиновата киселина може да повиши чувствителността на кожата към слънцето и възможността от слънчево изгаряне. Използвайте слънцезащитен крем. Ограничете излагането на слънце, докато използвате този продукт и една седмица след това.
За оптимална ефективност използвайте в продължение на 21 дни след активиране. 

Опаковка: 8 мл.

Производител: Beiersdorf, Германия.

За информация и поръчки: