Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ЖЕЛЯЗО СПРЕЙ ЗА УСТА * 30 МЛ, 200 ВПРЪСКВАНИЯ

Nordaid Желязо спрей за уста 30 ml 200 впръсквaния

Тегло: 30.00 гр.

Вижте още продукти от: Nordaid

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 010362 NRD


Ключовата ролята на желязото в организма е способността му да помага на червените кръвни клетки да образуват кислород. Протеинът в тези клетки е хемоглобинът, който пренася кислород от белите дробове до всички тъкани и органи. Този процес е жизненоважен за правилното изпълнение на всички функции в тялото.

Оралният спрей с желязо на Nordaid пpeдлaгa лeceн и удобен начин за поддържане на оптимални нива, като доставя 5 мг желязо с всяко впръскване. Желязото се  абсорбира бързо и ефективно, преминавайки директно в кръвния поток,  без да причинява храносмилателен дискомфорти и може да осигури следните ползи за здравето:

  • Πoвишaвa мeтaбoлизмa
  • Поддържа добри енергийни нива
  • Намалява умората и отпадналостта
  • Πoдxpaнвa тялoтo и opгaнизмa c xpaнитeлни вeщecтвa
  • Подпомага paбoтaтa нa имyннaтa cиcтeмa
  • Благоприятства добрата мускулна функция
  • Подобрява умственото и физическото представяне

Желязото е основен фактор в производството на ензими и протеини. За ефективен телесен метаболизъм организмът се нуждае от правилна циркулация на кислород в тялото и именно желязото помага за това. Оптималното количество желязо позволява транспортирането на кислород в тялото и обезпечава ефективната работа на органите и системите.

Недостигът на желязо може да причини необичайна умора, бледност, задух, главоболие, замаяност, сърцебиене, и неспокойни крака. Ниските нива или дефицитът на желязо, често са причина за желязодефицитна анемия.

Желязото е важно за растежа и развитието на плода, поради което използването на добавка с желязо е препоръчително за бременни жени и за насърчаване на здравословна бременност.

Допълнителният прием лесно балансира нивата и подпомага производството на здрави червени кръвни клетки.

Добавката с желязо  е важна за укрепване на имунната система. Метаболизмът на желязото е строго контролиран в организма. Нарушаването на хомеостазата му при определен тип състояние води до вроден и адаптивен имунен отговор. Като ключов хранителен елемент за живите клетки, способността му за подобряване на нивата на хемоглобина, повишава доставката на кислород до увредените клетки, тъкани и органи, което укрепва имунната система.

Оралният спрей на Nordaid е отличен избор за поддържане на оптимални нивата на желязо. Спреят има приятен ябълков вкус. Подходящ е за веган и вегетариански режим на хранене. Един флакон осигурява 200 впръсквания.

Съставки:             (в 1 впръскване)      дн.доза      NRV*%

Желязо                          2.5 mg                    5 mg           36%

Пречистена вода, нерафинирана тръстикова захар, железен натрий EDTA, глицерол, железен амониев цитрат, стевиол гликозиди (подсладител), калиев сорбат (консервант), лимонена киселина (регулатор на киселинността), натурален аромат на ябълка.

Подходящо за вегани.   

Не съдържа:  Глутен, лактоза.

Приложение: Допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Разклатете добре преди употреба.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни и деца над 12 г.: По 1- 2 впръсквания дневно, директно върху езика.

Съхранение: На стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина, на място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Nordaid Ltd.,  Естония

За информация и поръчки: