PUR

МЕКА ПОЧИСТВАЩА ПУДРА

Размер

Финa, лекa пудра, която се превръща в кремообразна пяна при контакт с вода.▪ Премахва замърсяванията и следите от грим ▪ Почиства лицето ▪ Кожата е чиста и свежа и изглежда по-копринена

СЪСТАВ И АКТИВНА СЪСТАВКА

ОРИЗОВА ПУДРА-изключително мека на допир и придава дълготраено усещане за свежест .

ТАПИОКА- получена от маниока, пудра с висока чистота, която предлага нежно почистване. 100% биоразградима и естествена .

ОВЕСЕНА ПУДРА-успокоява чувствителната кожа.Третира раздразнение, зачервяване и сърбеж. 100% натурален продукт,без добавки.

СЕТИВЕН ПОДПИС

Фина, лека пудра, която при контакт с вода се превръща в кремообразена пяна. Абсолютно копринена бяла текстура, безпрецедентна лекота, напомняща за чистота и свежест.
Първите свежи и деликатни ухания разкриват нотки на зелен и портокалов цвят, подкрепени от цветно сърце от роза и жасмин. Базовите нотки на ванилия придават на лицето грижовност и го обгръщат с воал от мекота.

СЪВЕТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

▪ Поставете малко количество пудра в дланта си с няколко капки вода и разбъркайте, за да получите кремообразна пяна.
▪ Внимателно масажирайте на предварително навлажненото лице
▪ Изплакнете обилно
За ежедневна употреба
▪ Нанасяйте сутрин и/или вечер.

Съхранявайте продукта далеч от влага и го затворете добре след употреба Избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца

СЪСТАВКИ

Oryza Sativa (Rice) Starch, Tapioca Starch, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour, Aqua (Water), Parfum (Fragrance

 

ДУМИТЕ НА МАЙСТОР-МОДЕЛИЕРНА ФОРМУЛИ

« Исках да създам нов почистващ жест, който да предлага на кожата уникално изживяване с пудра в пяна. Този продукт се превръща в пяна при контакт с вода. След нанасяне кожата е чиста, свежа и копринено гладка. Истинско предизвикателство беше да се създаде минималистична формула, съставена само от това, което е необходимо, но винаги подчертаваща сетивността и удоволствието от използването на продукта, които са специфични за Galénic. Това предизвикателство беше посрещнато от нашите учени, които за пореден път разшириха границите на науката за този нов продукт. »