Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

BEAUTE DE NUIT 50 МЛ + DIFFUSEUR DE BEAUTЕ ПОДАРЪК

BEAUTE DE NUIT 50 МЛ + DIFFUSEUR DE BEAUTЕ ПОДАРЪК

Тегло: 150.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 74014


Комплектът съдържа :

GALENIC BEAUTE DE NUIT Хроно-активен аква-гел: Възобновява кожата и хидратира през цялата нощ.
Този освежаващ аква-гел, същинска Изключителна Хроно-активна Формула за през нощта, е завещание от Майсторите-моделиери на формули Galenic. В пълен синхрон с нощния ритъм на кожата, той подобрява естесвения процес на клетъчно възобновяване, за да я дари с ефект на нежност и мекота. Мека, гладка и в искряща свежест, утринта разкрива кожата ви неузнаваемо сияйна.
GALENIC DIFFUSEUR DE BEAUTE - Гел-крем за сияйна кожа: отстранява признаците на умора, изглажда кожата, и възвръща сияйния ú вид. Скъпоценният гел-крем притежава уникална текстура, получена благодарение на дългогодишните опити на Майсторите-моделиери на формули. В гел-крема са вложени множество рубинени микросфери, истински скъпоценни камъни, които деликатно се разтопяват върху  кожата, за да възвърне своята свежест, руменина и отпочинал тен. Кожата придобива гладка и свежа повърхност, тя се отличава с искрящ и свеж тен.
50мл+50мл

GALENIC BEAUTE DE NUIT: Обогатен с хидратиращ комплекс и концентрирана хиалуронова киселина, които работят в съвършен тандем непрекъснато през цялата нощ, той е обещание за преродена кожа на събуждане, съвършена при докосване. 
GALENIC DIFFUSEUR DE BEAUTE :В гел-крема са вложени множество рубинени микросфери, истински скъпоценни камъни, които деликатно се разтопяват върху  кожата, за да възвърне своята свежест, руменина и отпочинал тен. 

GALENIC BEAUTE DE NUIT: Нанасяйте вечер на фин слой на лицето и шията.
GALENIC DIFFUSEUR DE BEAUTE : Нанасяйте сутрин на фин слой на лицето и шията.

Избягвайте контакт с очите.

За информация и поръчки: