Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ФОТОДЕРМ COVER TOUCH ЗЛАТИСТ КРЕМ SPF 50+ 40МЛ

ФОТОДЕРМ COVER TOUCH ЗЛАТИСТ КРЕМ SPF 50+ 40МЛ

Тегло: 40.00 гр.

Вижте още продукти от: BIODERMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа


Photoderm COVER Touch SPF50+ е специално създаден за комбинирана до мазна кожа и съдържа само най-важното за ащита срещу UVB и UVA лъчите и видимата светлина 100% минерални слънцезащитни филтри. И още, вместо да претоварва кожата с филтри, патентът на BIODERMASUN ACTIVE DEFENSE подсилва собствените защитни механизми на кожата срещу биологичното въздействие на UVA лъчите. Високотехнологичната слънцезащита комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява способността на кожата да се защитава, за да подпомогне дълготрайната грижа за нея при излагането на слънце. Изравнява кожата: коригира, изравнява тена и перфектно покрива несъвършенствата благодарение на високата концентрация на минерални пигменти. Тази висока покривност предотвратява появата на нови тъмни петна, които могат да се появят вследствие на видимата светлина. Уважава комбинираната към мазна кожа като намалява рисковете от появата на несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™, и като матира кожата в продължение на 8 часа. Порите не са запушени и несъвършенствата намаляват, ден след ден. Без аромат. Много добра кожна и очна толерантност. Неакнегенен. Без мазнини. Устойчив на вода, топлина, висока влажност.

Внимание:

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Да няма пряк контакт с очите.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.
Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за тяхното здраве.
Разклатете преди ползване.

За ежедневна употреба след нанасяне на хидратираща грижа.
 

  • СТЪПКА 1: За безупречен тен с матов завършек, без ефект на маска, разнесете продукта върху кожата на лицето от центъра към външната част.
  • СТЪПКА 2: Можете да използвате блендер или четка за грим за плътно разнасяне на продукта.
  • СТЪПКА 3: Нанесете равномерно и обилно на лицето и шията (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на слънцезащита).
  • СТЪПКА 4: Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.


Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита

За информация и поръчки: