Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ ТАБЛЕТКИ * 30

УОЛМАРК-ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ ТАБЛ. Х 30

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 58548


ПРОЕНЗИ ИНТЕНЗИВ таблетки * 30

Защо е важно да се грижим за здравето на ставите?
Нашите стави ни помагат да се движим и да водим пълноценен начин на живот. Но с напредване на възрастта хрущялът, подложен на непрекъснато натоварване, постепенно се износва. Така ставите губят своята гъвкавост. Ето защо те се нуждаят от специална грижа. Изключително важно е да осигурим пълноценно подхранване на нашите стави. Някои храни могат да имат положителен ефект за ставния комфорт. Подходящите хранителни добавки също оказват благоприятно въздействие върху здравето на ставите. Така ние ще останем активни и подвижни с напредване на възрастта.

Какви са ползите от редовните физически упражнения за ставите?
Бъдете физически активни, за да поддържате ставите си здрави. Благодарение на движението, те се "смазват" и подхранват с необходимите полезни вещества. Дори и да чувствате скованост в ставите и да са необходими повече усилия, е важно да се движите, защото физическата активност поддържа мускулите силни и те не са подложени на излишни натоварвания.
Общоизвестен факт е, че редовните физически упражнения са полезни за общото здраве на човека. Активният начин на живот влияе положително върху двигателния апарат. Помага за поддържане на нормално телесно тегло. Подобрява жизнения тонус, дава прилив на енергия и гарантира по-добър сън. Прави хората пълноценни и им носи щастие.
В сравнение с повечето меки тъкани, ставният хрущял няма кръвоносни съдове и нерви. Съставен е от плътна извънклетъчна матрица с разпръснати специални клетки, наречени хондроцити. Движението на ставите и натоварването са важни за поддържане нормалната структура и функция на ставния хрущял. Недостатъчната физическа активност оказва неблагоприятен ефект и води до неговото разрушаване. Редовните движения и динамичните натоварвания, от своя страна, са необходими за поддържане на здравето и подхранването на ставния хрущял.

Какво може да направите за здравето на вашите стави?

    Бъдете физически активни;
    Приемайте достатъчно течности (минимум 2 л. на ден);
    Хранете се балансирано и включвайте в менюто си повече витамини, минерали и микроелементи;
    Поддържайте нормално телесно тегло;
    Подхранвайте вашите стави с подходящите хранителни добавки.

Проензи - експертът в грижата за ставите – създаде нова уникална формула с точните съставки във всяка доза. Допринася за нормалната работа на ставите и ви позволява да се изправите пред предизвикателствата всеки ден.

Проензи Интензив е нов продукт с обогатена концентрирана формула за поддържане доброто здраве на ставите. Редовният му прием в комбинация с физическа активност има още по-благоприятно въздействие върху тях. Гарантира оптимално усвояване на съставките при всяко движение на тялото.

Защо формулата на Проензи Интензив е уникална?

    СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ - Хранителната добавка съдържа комплекс от съставки с естествен растителен произход: екстракт от Salix alba (бяла върба), Boswellia serrata (тамяново дърво) и куркума, които се използват от хиляди години в Аюрведа. Те оказват изключително благоприятно въздействие, отваряйки пътя на основните подхранващи елементи към ставния хрущял, като същевременно увеличават тяхната подвижност;
    КОМПЛЕКСНО ПОДХРАНВАНЕ - Проензи Интензив съдържа Глюкозамин сулфат и Хондроитин сулфат с висока степен на чистота (над 90%) в комбинация с Колаген тип II в биологично активен вид. Това са основните структурни компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията. Комбинираната употреба на трите съставки заедно се предпочита от експертите като по-благоприятна за хрущяла отколкото самостоятелния прием на колаген. Витамин C допринася за образуването на колаген и нормалната функция на ставите, а Манганът подпомага формирането на съединителната тъкан;
    ПО-ДОБРО УСВОЯВАНЕ НА СЪСТАВКИТЕ - Патентованата съставка BioPerine увеличава усвояемостта на витамините, минералите и другите субстанции с до 80% (патент № US 5972382 A).

За какво се препоръчва Проензи Интензив?

    За подобряване здравето на всички стави – колянни, тазобедрени, на гръбначния стълб и малките стави на ръцете;
    За поддържане оптималната работа на хрущяла, ставните връзки и сухожилията;
    При усилено натоварване на носещите стави (тежка физическа работа, спорт, наднормено тегло);
    При хора на средна и в напреднала възраст;
    При по-млади индивиди за грижа за ставите и скелетно-мускулната система.

Състав: глюкозамин сулфат *2КС1 (от ракообразни), антислепващи агенти: калциев карбонат, микрокристална целулоза, талк; хондроитин сулфат, бяла върба екстракт, стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилметилцелулоза, магнезиев стеарат; куркума екстракт, оцветители: железен оксид, титаниев диоксид; босвелия екстракт, L-аскорбинова киселина, черен пипер екстракт, овлажнители: глицерол; колаген тип II, манганов глюконат.

За информация и поръчки: