Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

АБОВИЖЪН КАПСУЛИ * 15

АБОФАРМА АБОВИЖЪН капсули х 15

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 39509


АБОФАРМА АБОВИЖЪН капсули * 15

Обогатена формула с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Витамин Е и Витамин С.

Предназначение: ABOVision e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Витамин С и Витамин Е, към която е добавен важният минерал Цинк. Цинкът допринася за поддържането на нормално зрение, а също така и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Зеаксантинът и лутеинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите. Те регулират комуникацията между клетките, укрепват липидната мембрана и така ги предпазват от токсични пероксидазни реакции. Лутеинът и Зеаксантинът са естествени каротиноиди, които се съдържат в ретината и са нужни за нормалното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите. Черната боровинка съдържа голямо количество антоцианин, което допринася за предпазване от макуларната дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза акомодация към светлината и тъмнината. ABOVision предпазва зрението от вредните свободни радикали, отделящи се от цигарен дим и прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и други. ABOVision е подходящ за хора, които интензивно работят с компютър и на изкуствено осветление.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца, без прекъсване. За осигуряване грижата на Вашите очи, приемайте ABO Vision поне  веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно. Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!

ВАЖНО: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Съхранение: На сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се съхранява при температура над 25°С.

Производител: Hasco-Lek S.A. (Полша) за ABOPHARMA.

Вносител: Техноком Трейд ООД, България.

 

За информация и поръчки: