Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

САЛВИГОЛ ПЕДИАТРИК ТАБЛЕТКИ ЗА СМУЧЕНЕ ЗА ДЕЦА *30

Абока Салвигол таблетки за смучене за деца

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 55394


Описание

Salvigol е специфичен адювант за лечение на раздразнено гърло, който образува защитен мукоадхезивен слой с бариерен ефект. По този начин ограничава контакта с външни агенти, като оказва рехидратиращо  и успокояващо действие върху орофарингеалната лигавица, облекчавайки дискомфорта от дразненето, като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане. С тези свои характеристики Salvigol облекчава болката в гърлото - един симптом на раздразнено гърло, който винаги присъства при фарингити и тонзилити. Комбинираното действие на съдържащите се в Salvidol 2-LMF растителни полизахариди и гела от алое вера, в съчетание със смолите от смирна, води до образуване на защитен слой по третираните участъци и създава бариерен ефект. Етеричните масла, присъстващи във формите спрей и таблетки (с вкус на мента/канела), осигуряват незабавен охлаждащ ефект. Salvigol, благодарение на своето защитно действие, освен това се препоръчва за хора, изложени на въздействието на неблагоприятни външни агенти като студ, дим, смог и прах. Salvidol съдържа съставки от биологично земеделие и е получен изключително от растителни функционални вещества чрез иновативни процеси на извличане и концентрация, които запазват целостта  на фитокомплекса и гарантират 100% натурално съдържание.

Показания:
Специфичен адювант със защитно действие при раздразнено гърло, облекчава свързаните с него симптоми като сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.

Странични ефекти:
По принцип Salvigol се понася добре. Не са известни, нито пък предвидени странични ефекти, предизвикани от продукта.

Salvigol съдържа само вещества, за които е доказано, че са безвредни и които позволяват продължителна употреба.

Предупреждения:
Да не се използва при установена свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. Ако симптомите продължават,  консултирайте се с лекар. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и светлина. Да се държи на недостъпни за деца места. Срокът на годност се отнася за неотворен и правилно съхраняван продукт.

Срок на годност:
Вижте срока на годност, посочен на опаковката. Да не се използва след изтичане на посочения срок на годност.

Състав:
Тръстикова захар, инулин от корен на цикория, лиофилизиран пчелен мед, мултифракционен лиофилизиран екстракт от градински чай листа, дехидратира гел от листа на алое вера, лиофилизиран екстракт от смирна, аромат на мента, етерични масла естествени аромати на: мента пиперита, канела

Начин на употреба: Таблетката проявява най-пълноценно своето действие, ако бъде оставена да се разтвори бавно в устата. Препоръчва се прием на 1 таблетка от 2 до 4 пъти на ден.

Опаковка: С вкус на мента и канела 30 таблетки в блистер по 1,5 g всяка.

 

За информация и поръчки: