Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ВИТАМИН D3 + СЕЛЕН, ЦИНК И ВИТАМИН С * 60

ВИТА ГОЛД ВИТАМИН D3+СЕЛЕН, ЦИНК, ВИТ.С

Тегло: 0.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 66401


ВИТАМИН D3 + СЕЛЕН + ЦИНК + ВИТАМИН C таблетки * 60 ВИТАГОЛД
Хранителна добавка
Витамин D3, селен, цинк и витамин C - доказани средства срещу вирусни заболявания и грип:

Намаляват риска от респираторни проблеми.
Изключително ефективни срещу вируси.
Укрепват имунитета.
Повишават устойчивостта на организма към инфекции.
Помагат при първи симптоми на грип и настинка.
Съдействат за по-бързо възстановяване след прекарани заболявания.
Притежават силно антиоксидантно действие.
Заздравяват костите и намаляват риска от развитие на остеопороза.
Благоприятстват здравето на сърдечно-съдовата система.
Защитават клетките от действието на свободните радикали.
Помагат на организма при чернодробни увреждания и проблеми с щитовидната жлеза.
Подобряват дейността на нервната система;
Влияят благоприятно върху когнитивните способности.
Оптимизират мускулната дейност и състоянието на кръвоносните съдове.
Имат благоприятен ефект върху костите, ставите, кожата и зъбите.
Кога е подходящ приемът на таблетките ВИТАМИН D 3 + СЕЛЕН + ЦИНК + ВИТАМИН C:

Вирусни инфекции, настинки и грип - често срещани през есенно-зимните месеци. Характеризират се със симптоми като хрема, кашлица, висока температура, обща отпадналост и болки в гърлото, които се развиват изключително бързо. Редица клинични проучвания доказват важната роля на витамини D и C и минералите селен и цинк в борбата срещу вирусите и бактериите. Те са ключов фактор и за формирането на имунен отговор срещу често срещаните грипни вируси. Дори ако определен патоген попадне в организма, адекватните количества Витамин D, цинк, Витамин C и селен "блокират" неговата изява, намаляват риска от усложнения и скъсяват възстановителния период.
При понижен имунитет - съставките на тази хранителна добавка активират имунитета и регенеративните способности на организма. Освен че притежават противовирусно и антибактериално действие, витамините и минералите помагат в борбата с неблагоприятните фактори и правят тялото по-устойчиво на патогени.
Срещу респираторни заболявания - през есенно-зимния период, броят на хората, страдащи от респираторни заболявания, нараства значително. Цинкът, селенът и витамини D 3 и C увеличават важните за добрия имунитет клетки макрофаги в рисковите зони за развитие на инфекция като носа, устата, гърлото, които прихващат и неутрализират вирусите.
При отпадналост и умора - активните съставки на добавката повишават тонуса и енергийните нива. При слаб имунитет, организмът се чувства отпаднал. В тези случаи той е особено податлив на различни инфекции. Ето защо се налага укрепване на цялото тяло. Витамин D3 помага, също така, за намаляване на стреса и тревожността и подобрява когнитивните способности.
При проблеми със сърдечно-съдовата система - доброто състояние на сърцето и кръвоносните съдове е от значение за превенцията на редица сериозни заболявания като инфаркт и инсулт. Витамин C помага за укрепване стените на кръвоносните съдове. Така те стават еластични и се подобрява тяхното функциониране. Допълнителният прием на Витамин D3 в оптимални количества осезаемо намалява риска от сърдечно-съдови заболявания като миокарден инфаркт, повишено кръвно налягане и атеросклероза.
При остеопороза - тя се свързва със състояние на намалена костна плътност, дължаща се на малкото количество абсорбиран калций. При остеопорозата, могат да настъпят много усложнения като, например, чести фрактури или болка, заради които се влошава и качеството на живот. При жените над 45-годишна възраст рискът от остеопороза значително се повишава. Приемът на оптимални количества Витамин D3 подпомага усвояването на калций и намалява риска от развитие на остеопороза.
Действие на активните съставки:

Витамин D 3 - важен е за нормалното протичане на много процеси в организма. Асоциира се най-вече с усвояването на калция и здравето на костите. Помага за повишаване на имунитета, като регулира имунния отговор на организма спрямо различни патогени, позволявайки на имунната система да остане балансирана през целия период на вирусните инфекции. Има противовъзпалително действие. Предпазва от усложнения вследствие на бактериална или вирусна инфекция. Важен е за усвояването на фосфор и калций, което допринася за поддържане здравето на костите и целия опорно-двигателен апарат.
Селен - от изключително значение за нормалното функциониране на организма. Играе главна роля в редица метаболитни процеси и е важен компонент в много ензимни системи. Засилвайки имунитета, подобрява устойчивостта на организма към вируси и патогени. Допълнителният прием на минерала е необходим на организма за борба с вирусите. Притежава антиоксидантно действие и повишава имунната защита. Важен е за нормалната функция на дихателните пътища и белите дробове. Подпомага синтеза на хормони на щитовидната жлеза и допринася за нейното нормално функциониране. Влияе положително на косата и ноктите, помага за забавяне процесите на стареене и благоприятства работата на сърдечно-съдовата система.
Цинк - мощен антиоксидант. Стимулира имунната система и подпомага метаболизма на много вещества, сред които мастни киселини, въглехидрати, Витамин А и др. Има положително въздействие върху състоянието на косата, кожата и костите. Оптимизира когнитивните способности, нормализира зрението и участва в процеса на клетъчно делене. Поддържа нормалната концентрация на тестостерон в кръвта, повишава фертилитета и улеснява възпроизводството.
Витамин C - подобрява активността и повишава количеството на фагоцитите, продукцията на интерферон и вирусната репликация, свойства, дължащи се на неговото противовирусно действие. Защитава клетките от оксидативен стрес, укрепва стените на кръвоносните съдове и клетъчните мембрани. Подпомага енергийния баланс и нормализира работата на нервната система.
Състав:    на 1 таблетка (дневна доза):
Витамин D3 (холекалциферол)    10 мкг (400 IU)
Цинк (цинков оксид)    10 мг
Селен (L-селенометионин)    55 мкг
Витамин C (L-аскорбинова киселина)    300 мг
Начин на употреба:
Приемайте по 1 таблетка дневно.

Помощни вещества:
Антислепващи агенти - стеаринова киселина, пълнител - микрокристална целулоза и малтодекстрин.

Внимание:
Не се препоръчва за бременни жени и кърмещи майки. Не приемайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт е добавка, а не лекарствено средство, и не трябва да се използва като заместител на разнообразната и балансирана диета.

Съхранение: 
На недостъпно за малки деца място, при температура под 25 градуса.

Опаковка:
60 таблетки

Произведен от:
"Ви енд Ви фарма" ЕООД, България за "Витаголд" ООД, България

 

За информация и поръчки: