Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.!

ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H АКУТ КАПСУЛИ * 5

ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН P4H АКУТ КАПСУЛИ * 5

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: PANACEYA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
0887 101 305

Работно време:
Понеделник до Петък - 09:00 часа до 17:00 часа
Събота - 09:00 часа до 14:00 часа

Код: 65699


ДЕФЕНДИЛ ИМУНОГЛЮКАН Р4Н ФОРТЕ капсули * 5
Хранителна добавка
Хранителна добавка, съдържаща натурален IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan), витамин С и цинк. Витамин С и цинк допринасят за нормално функциониране на имунната система.

Характеристики:
Дефендил® Форте съдържа естествен IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan) - 300 mg, два пъти препоръчителния дневен прием на витамин С и препоръчителния дневен прием на цинк.
Витамин С и цинк допринасят за нормално функциониране на имунната система. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

IMG® (Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan) е естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата кладница (Pleurotus ostreatus). Безопасността му е потвърдена от многобройни проучвания, публикувани в научната литература.
Витамин С: Човешкото тяло трябва да получава витамин С от храната, защото не е в състояние да го произвежда самостоятелно. Организмът абсорбира толкова витамин С, колкото е необходимо. Витамин С играе важна роля в много функции и затова е от съществено значение за здравословния живот. Допринася за нормалното образуване на колаген за правилната функция на кръвоносните съдове, костите и хрущяла. Той спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес, за функцията на имунната система и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
Цинк: Цинкът е микроелемент, който направлява повече от 300 ензимни процеса и допринася за нормалното протичане на метаболизма на мастни киселини и въглехидратите и в синтеза на белтъчини. Също така допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата, ноктите и косата, за нормалния синтез на ДНК, на делене на клетките и за защитата на клетките от оксидативен стрес, също както витамин С. Цинкът допринася за нормалната функция на имунната система.
Съставки, изброени в низходящ ред, на съдържанието в 1 капсула:
IMG®, витамин С (калциев аскорбат), капсула (хидроксипропил метил целулоза), цинк (цинков бисглицинат), противослепващи вещества (магнезиев стеарат), оцветители: червен железен оксид, титанов диоксид.

Приложение:
Дефендил® форте е хранителна добавка за краткотрайна употреба. При остро заболяване, напр. остра респираторна инфекция, образуването на имунни клетки се увеличава. През този период се препоръчва да се засили естествената защита на организма.

Препоръчителна дневна доза и начин на приложение:
Приемайте по 1 капсула дневно в продължение на 5 последователни дни.

Не дъвчете капсулите! Приемайте капсулите с чаша вода и ги глътнете цели. Приемайте ги на празен стомах сутрин половин час преди закуска или вечер преди лягане. Дефендил® форте е предназначен за възрастни и деца над 12-годишна възраст.

Дефендил 4 форте е подходящ също така за диабетици и вегетарианци.

Дефендил® форте не съдържа глутен или лактоза.

Състав:
Една (1) капсула 
съдържа
Хранителни референтни стойности (NRVs)
IMG® (Beta-(1.3/1.6)-D-Glucan)     300 mg     
Витамин C     160 mg    (200% NRVs)
Цинк     10 mg    (100% NRVs)
Хранителни референтни стойности (NRVs)

Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на сухо място при температура до 25°С, защитено от влага и пряка слънчева светлина.

Предупреждения:
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарство.
Дефендил® Форте не трябва да се приема от пациенти с трансплантирани органи.
Пациентите, получаващи имуносупресивна терапия, могат да приемат Дефендил® Форте само след консултация с лекар.
Препоръчителният дневен прием или препоръчителната дневна доза не трябва да се надвишават.
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене, което в комбинация със здравословния начин на живот е от значение.
Препоръчителната доза Дефендил® Форте обикновено се понася добре от потребителите.
В случай на някакви нежелани реакции, консултирайте се с Вашия лекар.

Опаковка
5 капсули

Производител:
Medis, d.o.o., Словения в сътрудничество с Pleuran. s.r.o., ЕС

 

За информация и поръчки: